Suku-uutiset myös Facebookissa - JuhanSuku

20.3.2015

DNA -tutkimus osa II

Mukana tullutta ohjeistusta
FamilyTreeDNA:n paketista löytyi ohjeiden lisäksi kaksi koeputkea korkkeineen sekä kaksi vanupuikkoa. Ohjeiden mukaan näyte on parasta ottaa heti aamusta, ennen hampaiden pesua tai aamupalaa.

Avaamattomat vanupuikkopaketit ja koeputket laitoin puhtaan pyyhkeen päälle. Seuraavaksi otin toisen puikoista ja raaputin sillä vasemman poskeni sisäpintaa vajaan minuutin ajan.

Seuraavaksi avasin toisen koeputkista ja upotin vanupuikon puoli väliin sitä. Puikon päästä painamalla kärkiosa tippui koeputkeen ja sen jälkeen oli jäljellä putken sulkeminen huolellisesti korkilla.

Sitten tein saman proseduurin oikean posken sisäpinnan kanssa.

Lopuksi laitoin koeputken läpinäkyvään muovipussiin, jonka puolestani laitoin paketin mukana tulleeseen pehmustettuun kirjekuoreen. Tämä jälkeen oli jäljellä postitus riittävällä postimerkkimäärällä. Ohjeiden mukaan postitus tehdään kirjeenä.


Nyt sitten odotellaan ainakin muutama viikko, mutta sillä aikaa ajattelin kirjoitella omaksi ja muidenkin iloksi DNA -teoriapuolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Muslimi, josta tuli kristitty

Nakkilan seurakunnan vierasseurakuntalaisten luettelosta löytyy todella mielenkiintoinen tapaus elokuulta 1880. Mainitun kuukauden 15. päiv...