Suku-uutiset myös Facebookissa - JuhanSuku

24.11.2006

Suomen Sukututkimusseura

Suomen Sukututkimusseura täyttää ensi vuonna 90 vuotta. Siinä on tällä hetkellä seuran nettisivujen (www.genealogia.fi) mukaan noin vajaat 6000 jäsentä. Seuran tarkoituksena on edistää henkilö- ja sukuhistoriallista tutkimusta sekä tehdä tunnetuksi alan tutkimustuloksia.

Suurelle yleisölle tunnetuin toiminnan muoto on varmastikin Hiski -projekti. Internetin kautta käytettävään tietokantaan on kattavasti tallennettu valtava määrä seurakuntien kastettujen, vihittyjen, haudattujen ja muuttaneiden luetteleoita. Ne ovat helposti selattavissa miltä tahansa koneelta, veloituksetta.

Koska kaikenlainen kehitystyö vaatii taloudellisia panostuksia, olisi mahdottoman hyvä saada Seuraan lisää jäseniä - erityisesti näin juhlavuoden alla. Vain näin voimme taata suomalaisen sukututkimuksen tulevaisuuden.

Pyydänkin kaikki tämän tekstin lukeneita vakavasti harkitsemaan jäseneksi liittymistä. Ohjeet löytyvät ym. sivustolta. Vuosimaksu on 38 euroa ja se on todella pieni summa jopa aloittelijalle!

Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Kannatan lämpimästi. En tosin vielä itsekään ole SSS:n jäsen, mutta tarkoituksenani on heti ensi vuoden alusta liittyä ... tältä loppuvuodelta ei kuitenkaan enää kannata jäsenmaksua maksaa, varsinkaan, kun vaimoni on jäsen ja siten seuran jäsenposti tulee meidänkin perheeseemme.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa kuultavaa! Olen ainakin itse ollut hyvin tyytyväinen.

    VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Julmaa vanhuksen hoivaa

Liedon Ankan kylän Ryngöllä syntyi tammikuussa 1821 rusthollari Matti Heikinpojan ja Ulrika Jaakontyttären perheeseen tytär, jolle annettiin...