Suku-uutiset myös Facebookissa - JuhanSuku

23.11.2006

Tarvitsetko apua selvityksiisi

Olen vuosien mittaan saanut erittäin paljon pyyteetöntä apua omiin selvityksiini ja nyt on aika yrittää antaa jotain takaisin!

Jos sinulla on 1700-1800-luvuilla joku ongelmakohta, johon kaipaisit apua, niin ota yhteyttä. Katsotaan yhdessä miten asia voisi ratketa. Autan mieluiten Uudenmaan sekä Varsinais-Suomen sukuja tutkivia.

En lupaa mitään, en veloita mitään - yritän nimittäin samalla itse opiskella sukututkimusta käytännön tasolla.

Kaikki kysymykset ja niihin laatimani vastaukset ilmestyvät blogiini - tämä sen takia, että joku muukin voi kaivata samoja tietoja. Kysyjän nimi jää luonnollisesti vain omaan tietooni.

Lähetä postia osoitteella sukupalaute@saunalahti.fi

ps. tarkoitus on etsiä yksittäisiä "ongelmalapsia", ei tehdä varsinaisia sukuselvityksiä!

1 kommentti:

  1. No tässä olisi minua kovasti rasittanut Pähkinä jonka selvitykseen en kertakaikkiaan pysty.Eli Gustaf Alexius Ferdinand Jusslin.Mistä on mies,kun en löydä hänen naimisiin menoa(Maria welin) edeltävältä ajalta mitään.Ovat saaneet kolme lasta,puuni olen jakanut mm. My Heritagessa ja geanet:issä ainaskin.Olisin kovasti kiitollinen jos jotain löytyisi.Tuusulan/Keravan seudulla ovat olleet

    VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Habsburgit ja sisäsiittoisuus

Carlos II de España. Juan Carreño de Mirand via Wikimedia Commons Genin avulla voi tietyin varauksin tarkastella mielenkiintoisia asioit...