analytics

Sukututkimus ja kartat

Haluatko parantaa sukututkimustaitojasi? Kokeile vaikka tätä!


Tehtävän kuvaus:


Tavoitteena on selvittää sukusi historiallisia juuria karttojen avulla. Valitse jokin sukuhaara tai -henkilö, jonka historiaa haluat tutkia.

Valitse sukusi paikkakunta: Valitse sukusi alkuperäinen paikkakunta, ja tutki sen historiaa. Voit käyttää vanhoja karttoja, paikallisia arkistoja ja verkkoresursseja.

Kartoita muutoksia ajan myötä: Etsi karttoja, jotka kuvaavat valittua paikkakuntaa eri aikakausina. Yritä selvittää, miten paikkakunta on muuttunut ajan myötä.

Tutki paikallisia arkistoja: Käy paikallisissa arkistoissa tai tutki verkkoresursseja, kuten digitoituja asiakirjoja ja valokuvia, jotka liittyvät valitsemaasi paikkakuntaan. Etsi sukusi jäsenten nimiä ja muita tietoja.

Luo aikajana karttojen ja tietojen avulla: Luo aikajana, joka kuvaa sukusi historiallisia tapahtumia ja muutoksia paikkakunnalla karttojen ja arkistojen tietojen perusteella.

Kirjoita raportti: Kirjoita raportti tai esitelmä, jossa esittelet tulokset. Kerro, mitä olet oppinut sukusi historiasta karttojen avulla, ja ota mukaan kuvia ja karttoja havainnollistamaan löytöjäsi.


Tämä tehtävä auttaa sinua ymmärtämään sukusi historiallisia juuria ja antaa sinulle taitoja käyttää karttoja ja arkistoja sukututkimuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Habsburgit ja sisäsiittoisuus