Suku-uutiset myös Facebookissa - JuhanSuku

23.8.2006

Henrik Cederberg, s. 1836 Kruunupyy


Esi-isäni Henrik Cederberg syntyi Kruunupyyssä, Hoppsalan kylän Klubbin torpassa marraskuun lopulla 1836. Hänen vanhempiensa sukujuuret ovat lähiseudun taloissa ja niitä voidaan seurata monilta osin aina 1400-luvulle saakka.

Oheisen sukutaulun tekijä ei ole tiedossa. Taulun tiedot ovat valitettavan puuttelliset, mutta antavat silti mukavan lähtökohdan tarkempaa tutkiskeluun. Olisi oikein mukavaa, jos jokainen sukutietoja julkaiseva tutkija varustaisi tuotoksensa omalla nimellään. Näin yhteistyö olisi helpompaa ja mahdollisia korjauksia tai lisäyksiä voisi tehdä helpommin.

Tästä nimenomaisesta taulusta; Aleksanterin ja Helenan jälkeläiset ovat suurinpiirtein tiedossa, mutta kaikkien muiden sukuhaarojen täsmennykset ovat enemmän kuin tervetulleita!

Kuuntelussa The Flies : I'm Not Your Stepping Stone

4 kommenttia:

 1. Hei, olen myös Henrik Cederbergin jälkeläinen. Hänen tyttären tytär Tilda eli Matilda os. Heiskanen on isoäitini eli mummoni Anjan os.Korolainen äiti. Minulle voi lähettää viestiä mm. facebookin kautta.

  terveisin Saija Kainulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut hienon puisen hatturasian 50 vuotta sitten. Siinä kangaslappu "Prostinnan Thilda Cederberg Vöro? Lämnas å Laihela station" Nikolai-stad"-liimamerkkejä..Sukulaisenne?

   Poista
 2. Pappissuku Cederberg on eri asia.
  Joten k

  VastaaPoista
 3. Joten kiitos mutta ao. henkilö ei ole sukulaiseni.

  VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Muslimi, josta tuli kristitty

Nakkilan seurakunnan vierasseurakuntalaisten luettelosta löytyy todella mielenkiintoinen tapaus elokuulta 1880. Mainitun kuukauden 15. päiv...