Suku-uutiset myös Facebookissa - JuhanSuku

26.8.2006

Inkoon seurakunnasta nopeaa palvelua

Tilasin keskiviikkona 23.8.2006 Inkoon seurakunnasta virkatodistuksen sukuselvitystä varten. Pyysin tietoja erään henkilön vanhemmista ja isovanhemmista syntymäaikoineen ja paikkoineen.

Lähetin kyselyni sähköpostitse seurakunnan kansliaan ja jäin odottelemaan jotain palautetta tai kuittausta työn vastaanottamisesta.

Yllätys oli todella suuri, kun perjantaina 25.8.2006 posti kantoi laatikkooni kirjeen Inkoosta. Sisällä olivat pyytämäni tiedot ja pieni neuvo jatkotutkimuksia varten. Tämä kaikki puolen tunnin taksalla eli noin reilulla kymmenellä eurolla, sisältäen postituksen.

Tämä on aivan erinomaista palvelua - lähetän tätä kautta lämpimät kiitokset vt. toimistonhoitaja Siv'ille!

2 kommenttia:

  1. Minulla on samanlaisia kokemuksia Pusulasta ja Sysmästä. Hinnat eivät päätä huimaa, mikä tulisi saattaa useamman tietoon jotenkin, sillä monet epäröivät käyttää seurakuntien palveluja ison laskun pelossa.

    VastaaPoista
  2. Kaikki on lisäksi suhteellista; mitä mahtaa maksaa yksi laskettelupäivä Pyhätunturilla tai paketti kunnollisia sähkökitarankieliä?

    Mukava tietää, että myös näissä kahdessa paikassa homma pelaa. Aikaisemmin olen kerännyt positiivisia kokemuksia mm. Pohjan, Tenholan, Toholammen, Iisalmen ja Vieremän seurakunnista.

    VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Muslimi, josta tuli kristitty

Nakkilan seurakunnan vierasseurakuntalaisten luettelosta löytyy todella mielenkiintoinen tapaus elokuulta 1880. Mainitun kuukauden 15. päiv...