Suku-uutiset myös Facebookissa - JuhanSuku

21.11.2012

Kiitoksia

Tämän päivän blogipostaus on hyvin lyhyt. Suku Forumilla on nimittäin kaivattu kokemuksia eri seurakuntien palvelutasosta koskien sukututkimuspyyntöjä. Annan tässä nyt valtavan isot kiitokset Vihtiin toimistosihteeri Taina Karvaselle.


Lähetin viime viikon perjantaina eli 16. päivä marraskuuta ruokatunnillani pyynnön ym. seurakuntaan koskien erään henkilön syntymäkylää, hänen vanhempiaan ja näiden syntymäpitäjää. Minulla oli siis ennestään tiedossani kohdehenkilön tarkka syntymäaika, mutta ei mitään muuta.

Vastaus tuli tiistaina perinteisessä kirjepostissa jo eilen tiistaina, 20. päivänä marraskuuta. Kun lisäksi Itella päätti yhdistää aamu- ja iltajakelun tässä pitäjässä, sain kirjeen avatuksi jo ennen töihin menoa puoli seitsemän maissa.

Sain kaikki pyytämäni tiedot ja mikä parasta; laskun loppusumma oli ainoastaan 4,50 euroa sisältäen postituskulut. Täten julistan omasta puolestani Vihdin seurakunnan tämän kauden parhaaksi sukututkijan kaveriksi mitä tulee virkatodistuksiin ja kiitän kohteliaasti loistavasta palvelusta!

1 kommentti:

  1. Olen samaa mieltä, juuri samaa seurakuntaa ja henkilöä koskien. Palvelu todella hyvää ja nopeaa. :)

    VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Muslimi, josta tuli kristitty

Nakkilan seurakunnan vierasseurakuntalaisten luettelosta löytyy todella mielenkiintoinen tapaus elokuulta 1880. Mainitun kuukauden 15. päiv...