Suku-uutiset myös Facebookissa - JuhanSuku

23.2.2010

Mielenkiintoinen ohjelmasarja jenkeissä

Yhdysvalloissa alkaa NBC:n tuottamana mielenkiintoinen sarja maaliskuun viidentenä. Siinä muutamien Suomessakin hyvin tunnettujen julkkisten sukutarinoilla yritetään vastata kysymykseen "Who Do You Think You Are". Toki on omassa maassammekin nähty vastaavia tuotoksia, tosin lopputulos oli tylsähkö. Tiedä sitten, osaavatko jenkit dramatisoida paremmin:

4 kommenttia:

 1. Sukututkijat Yhdysvalloissa ovat todenneet jaksoissa tutkimuksen jäävän tulosten jalkoihin ja saman havainnoin tein itsekin katsottuani läpi alkuperäisen sarjan, eli Ison-Britannian, DVD:llä julkaistut jaksot. (Arvioni niistä blogissani.) Sama formaatti on kertaalleen tehty Ruotsissa ja pikkulintujen mukaan Suomeenkin tulossa.

  VastaaPoista
 2. Tutkiminen vaatii kärsivällisyyttä - jotain tv-tuotantojen tekijöillä voi olla, mutta ei välttämättä tuota hyvettä :)

  Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kyllä niissä tutkittu on, sitä ei vaan näytetä. Ei olisi katsojaystävällistä, myönnetään. USAn sarjan verkkosivusto on osoitteessa http://www.nbc.com/who-do-you-think-you-are/ ja sitä kautta saa näköjään 14 päivän ilmaisjakson Ancestryyn.

  VastaaPoista
 4. Olisihan kamalaa, jos ohjelmassa juututtaisiin yli kahdeksi minuutiksi samaan paikkaan....


  Tuo videon embeddaus on saatu juuri mainitsemaltasi sivustolta.

  VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Muslimi, josta tuli kristitty

Nakkilan seurakunnan vierasseurakuntalaisten luettelosta löytyy todella mielenkiintoinen tapaus elokuulta 1880. Mainitun kuukauden 15. päiv...